Opgradering af din Mac

JH-Line kan f.eks. tilbyde opgradering af følgende produkter:Hos JH-Line tilbyder vi en lang række services, som kan hjælpe dig og ikke mindst dit Apple produkt. Både nye og ældre Apple produkter kan have gavn af en opdatering. Vi kan hjælpe dig med at sikre dit Apple produkt, så du aldrig ender i en dårlig situation.

– SATA harddiske
– SSD harddiske
– RAM (opgradering og installation)
– dataoverførsler
– backup.

Hvad er SATA harddiske?

En harddisk består af 1-6 magnetiske plader, der bruges til at holde ens data på i binær form. Et læsehoved til at læse og skrive data, og (i moderne harddiske) en “voice coil” til at drive læsehovedet hen over diskene. En harddisk er ligeledes non-volatil, hvilket betyder at alle data bibeholdes selvom computeren er slukket.

På grund af læsehovedets placering tæt på harddiskens overflade, kan forurening eller stød forårsage et “head crash”, hvor læsehovedet skraber hen ad pladens overflade, og skraber derfor den tynde magnetiske film af. Et “head crash” kan forårsages of elektriske fejl, en pludselig strømafbrydelse, stød, slitage, korrosion eller lav kvalitet. Dog har mange moderne harddiske indbyggede foranstaltninger, der fx kan trække læsehovedet væk fra diskens overflade, eller stoppe diskens rotation hurtigt.

Hvad er en SSD harddisk ?

De benyttede hukommelseskomponenter som benyttes i SSD’ere kan eksempelvis være RAM eller i moderne SSD’ere flashhukommelse.
SSD’ere kan være et alternativ eller et supplement til harddiske i computere eller benyttes som lagringsmedie i andre elektroniske enheder.

Fordelene er:

– Ingen støj
– Robust
– Lavt strømforbrug
– Lav søgetid
– Lav varmeudvikling

Vi kan også gøre din Mac klar, så du ikke skal røre en finger selv.

Opgradering af din Mac

wpChatIcon