Link to: Ny Hjemmeside
Link to: Ny Hjemmeside

SKAL DU HAVE NY HJEMMESIDE?

JH-LINE ER KLAR TIL AT HJÆLPE

En hjemmeside eller webshop er jeres virtuelle salgsassistent 24/7, 365 dage om året. Det er det indtryk kunderne får af jer og jeres virksomhed, jeres ydelser og jeres produkter. Og netop førstehåndsindtrykket spiller en afgørende rolle for, hvorvidt jeres besøgende ønsker at browse rundt på jeres hjemmeside, gøre køb, blive interesseret i jer og evt. vende tilbage.

Er jeres hjemmeside dårligt opbygget, svær at finde rundt i, har fejl i funktionerne eller er langsom til at loade, kan det skræmme potentielle kunder væk, også selvom jeres produkter er netop dét, de søger og efterspørger I regler for handel og generelle politikker omkring GDPR ikke overholdt, vil nogle kunde ligeledes forsvinde, da de måske ikke føler siden er sikker.

Velstruktureret hjemmeside er et vigtigt våben

Et stærkt webdesign handler selvfølgelig om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, passer til jeres virksomhed, jeres målgruppe og at I som virksomhed kan genkende jer i denne visuelle præsentation. Men langt vigtigere er det, at menu-og sidearkitekturen er velstruktureret – så kunderne kan finde rundt på hjemmesiden og finde de produkter eller informationer de har brug for. Det er således vigtigt, at hjemmesiden/webshoppen udvikles med kunden, og man har kunderejsen og brugeroplevelsen for øje.

Brugervenligt og intuitivt CMS

Vi udvikler alle vores websites på en brugervenlig platform, for netop at sikrer at vores kunder får den ultimative brugeroplevelse, også når de skal arbejde med deres website.
Et website der er designet, udviklet og opbygget korrekt, får lige det sidste skub hvis også det jævnligt bliver opdateret.
Mit valg vil ofte falde på WordPress, da det overholder disse ting og er nemt at videreudvikle hjemmeside på.

Link to: Ny Hjemmeside
Ny hjemmeside

KONTAKT

TLF: +45 2883 39 40

MAIL: JH.LINE@ME.COM