Link to: Ny Hjemmeside
Link to: Ny Hjemmeside

SERVICEAFTALE

MED JH-LINE

Det er yderst vigtigt at holde ens WordPress-hjemmeside opdateret.
I værste fald, kan en ikke opdateret hjemmeside, betyde at siden bliver hacket, og dermed mister placering eller ryger helt ud af Googles index.
Det kan og vil gøre ondt på din forretning og omdømme og kan ligeledes koste mange penge i konsulenttimer at få genskabt hjemmesiden, så den igen er aktiv.

3 VIGTIGE GRUNDE

TIL AT ENS SIDE SKAL VÆRE OPDATERET.

Her kan du læse om 3 vigtige grunde til at din side skal være opdateret.

  1. Ældre og ikke opdaterede installationer er mere sårbare i forhold til “hackere”. Hackere er så meget sagt, for det er i virkeligheden mere systematiserede og automatiserede angreb fra bla. botnets. Læs mere om hackede wordpress sider i næste nyhedsopslag.
  2. Jo længere tid der går mellem opdateringer, jo flere potentielle udfordringer løber du ind i. Man kan sige at springet fra version 5.0 til 5.1 er langt mere sikkert end for eksempel fra 4.0 til 6.0 fordi der med de små gradvise opdateringer stort set ikke kan gå noget galt. Evt. fejl findes hurtigere og bliver løbende løst.
  3. Vigtig grund nr. 3 er selvfølgelig, at man får adgang til nye funktioner, forbedret brugervenlighed, hastighed osv. Her kan der ofte ligge god hjælp når vi også snakker om SEO og googles måde at se din hjemmeside på.
Link to: Ny Hjemmeside

KONTAKT

TLF: +45 2883 39 40

MAIL: JH.LINE@ME.COM