SEO

Søgeordsoptimering af din hjemmeside

SEO ER VIGTIGT FOR SYNLIGHEDEN

Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt ?

Search Engine Optimization, er den fulde beskrivelse for SEO, og betyder Søgemaskineoptimering på dansk.

SEO eller søgemaskineoptimering er en vigtigt del af ens hjemmeside. Et arbejder, der skal laves, hvis man ønsker at have gode søgeordsplaceringer på Google.
Når man arbejder med at optimere ens hjemmeside, sker det ud fra de faktorer, som søgemaskinerne hos Google kigger på, når de skal rangere hjemmesider.

At arbejde med SEO på ens hjemmeside, handler om at gøre din hjemmeside relevant i forhold til brugerens søgning. Så de søgeord du ønsker eller tænker dine kunder vil finde dig på er dem du skal lave SEO på. Det er samtidig vigtigt at forsøge at gøre din side bedre en dine konkurrenters, for at få bedre placeringer end dem.

HVAD ER GOD SEO?

Det er ofte et spørgsmål der rammer, når vi begynder at snakke om optimering af din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering er ofte noget der kræver vedvarende vedligeholdelse og hvor vi ofte indgår et samarbejder omkring denne opgave.
Mange kunder har ofte en opfattelse af at når der først er lavet SEO på hjemmesiden, er vi sikre på gode resultater, men det er desværre ikke helt rigtigt.

Der er mange hjemmesider ude på nettet og det er super vigtigt at man overvejer den rigtige strategi for netop jeres virksomhed og jeres ønsker om synlighed.
Mange brancher er også præget af stor konkurrence og det kan derfor være svære at opnå gode resultater. En branche der sælger tøj er i klart større konkurrence end et glaspusteri der ligger lokalt i et område.

Søgemaskineoptimering består af flere forskellige arbejdsområder og egentlig også fagområder, og det er netop derfor, det for mange kan virke kompliceret.

Her er 3 elementer i søgemaskineoptimering:

Den tekniske del.

For mange virksomheder, er det ikke noget de beskæftiger sig med. De har fået udarbejdet en hjemmeside og teknikken fungerer fint.

Men webdesignere og webudviklere har til opgave at gøre opmærksom på områder i dit design, som evt. kunne give udfordringer i forhold til SEO. Der kan godt være funktionelle ting på hjemmesiden der fungere ret godt og som du er glad for, men som med SEO øjne ikke virker. HUSK altid at spørg ind til sådanne funktionelle ting når der snakkes om SEO.

Den indholdsmæssige del.

Den er noget nemmere at forklare og forstå. Det handler om kommunikation i tekstform på hjemmesiden.
Man skal altid passe lidt på, når kommunikationen skal adskilles af brugernes forskellige søgetyper, søgefraser og søgeintentioner.

Det autoritære.

Linkjuice er noget Google godt kan lide, og hvad betyder det så… I bund og grund drejer det sig om at Google viser de sider, som har det bedste indhold og den højeste autoritet, øverst i søgeresultaterne. En sådan Autoritet opnås blandt andet ved, at andre hjemmesider linker til din og omvendt. Jo flere naturlige links man har på ens side, jo bedre. Det er disse links der også kaldes for Linkjuice eller Linkbuilding.

JEG LAVER OGSÅ SEO.

Når du får lavet en hjemmeside hos JH-LINE, vil vi ofte også snakke om SEO og de overvejelser du evt. har gjort dig, eller måske slet ikke har gjort dig.

For mange er dette ikke noget man tænker er nødvendigt og ej heller tidskrævende. Men ofte tager selve SEO delen lige så lang tid som designdelen og derfor kan priserne på dette også variere meget.

Er du blevet mere nysgerrig på SEO og ønsker at høre mere om dette, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om mulighederne for SEO på din hjemmeside.

Som ofte finder vi altid en god løsning og en løsning som netop passe dit behov.

KONTAKT

TLF: +45 2883 39 40

MAIL: JH.LINE@ME.COM