VÆRD AT VIDE

Spørgsmål der presser sig på.

WORDPRESS RÅDGIVNING

Jeg har nu igennem mange år brugt WordPress, og har efterhåndet lavet en del sider på denne hjemmeside platform. Jeg har arbejdet med mere end 100 WordPress sider for over 70 virksomheder og organisationer.

Med andre ord; jeg ved et eller andet om WordPress. Jeg kender dens fordele og dens ulemper, og jeg ved hvad den gør godt og hvad den er knapt så god til. Og hvis du præsenterer mig for en teknisk udfordring, kan jeg fortælle dig om WordPress er det rette valg, og i så fald hvordan problemet skal løses.

VÆRD AT VIDE

Som rådgiver og konsulent kan jeg svare på nogle af de spørgsmål du har enten inden du går igang eller undervejs i processen. Står du overfor spørgsmål til din nuværende side, kan jeg naturligivs også hjælpe.

 • Hvad koster det at få en ny hjemmeside ?
 • Hvornår kan den være klar ?
 • Hvad er sociale medier ?
 • Skal jeg bruge sociale medier ?
 • Hvad giver det for min virksomhed at bruge sociale medier ?
 • Hvor mange penge skal der bruges inden vi er i mål med den nye side ?
 • Hvad forventes der af dig, som kunde ?
 • Hvad er SEO og hvordan kommer jeg frem på søgemaskinerne

Og hvad sker der efter hjemmesiden er færdig – hvem vedligeholder siden, hvem opdatere siden og hvad er der af muligheder.
Se meget mere under siden SERVICE

TYPE AF HJEMMESIDE

Som udgangspunkt laver JH-Line følgende typer hjemmesider:

 • Præsentations hjemmeside – hvor du præsentere din virksomhed.
 • Produkt hjemmeside – hvor du også præsentere dine produkter i virksomheden.
 • Webshop – hvor du har salg via din hjemmeside.

Hos JH-Line er det vigtigt at vi indgår i et samarbejde om design, opbyggelse, platform, muligheder og pris.

KONTAKT

TLF: +45 2883 39 40

MAIL: JH.LINE@ME.COM