Om mig og mit firma

JH-Line holder til i Svendborg på Sydfyn.

Jeg har mange års erfaring i design, webløsninger og digital anvendelse og er altid god til at skabe løsninger sammen med kunden. 

WordPress er mit speciale og et system jeg har arbejdet med, i mange år. 

 

WordPress er en gratis, open source platform til at oprette og vedligeholde websites. Det er et af de mest populære Content Management Systems (CMS), og det anvendes af mange websteder på tværs af forskellige nicher og brancher. WordPress tilbyder en nem og intuitiv måde at oprette og vedligeholde ens hjemmeside på.

Mig og mine valg

Jeg skaber og designer unikke hjemmesider til alle brancher og jeg har håndplukket et par gode mennesker, som er med til at udvikle siderne.

Jakob Hansen

Indehaver

Emil Wibe

mit valg af programmør

Andreas Bastiansen

Mit valg af Fotograf

Christian Bagge

Mit valg af grafiker

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt mig i dag og få en uforpligtende snak om projektet.